//breedte en hoogte van de applet//maker van de applet//etc//kleur van de letters//achtergrondkleur//snelheid van fadensnelheid van vuurvliegje//letter grootte//de tekst//etc//etc//etc//de 1e url//etc//etc//hier kun je kiezen of je wel ( yes ) of geen ( no) geluid wilt//de target waar de url geopend moet worden//wel of niet italic//wel of niet bold

Wie is SEZ ?  |  Contact    

 

informatie  |  Voorbeelden  |  Offerte opvragen  |  Vergelijk de basisverzekering  |  Vragen  | Bereken zorgtoeslag  |

Informatie


Kijk ook eens op 
 sez-assurantien.nl

 

Wie is SEZ?

SEZ, Specialist in Employee Benefits en Zorgverzekeringen

Collectief sterker

Waarom SEZ?

De verzekeringsmarkt is weinig transparant. Gelijksoortige verzekeringen blijken bij nader inzien allesbehalve gelijkwaardig als het om dekkingen en premies gaat. Het maken van een goede vergelijking en een afgewogen keuze vraagt dan ook de nodige kennis en kost bovendien veel tijd. Deze barrières waren bijna 5 jaar geleden aanleiding voor de oprichting van SEZ, Specialist in Employee Benefits en Zorgverzekeringen. Professionals uit de verzekeringswereld hebben in SEZ hun krachten en expertise gebundeld om u terzijde te staan bij het zoeken en vinden van de perfecte verzekering voor uw organisatie. Daarbij kan het gaan om een collectieve ziektekostenverzekering, maar ook om een arbeidsongeschiktheids-, schade-, levens- of reisverzekeringen.

SEZ werkt!

Sinds de oprichting in 1998 heeft SEZ een sterke groei doorgemaakt. Vanuit ons kantoor in Reeuwijk houden 16 medewerkers zowel de verzekeringsmarkt als de ontwikkelingen in wet- en regelgeving continu in de gaten. Als zakelijk intermediair hebben wij inmiddels een sterke positie binnen de Nederlandse verzekeringswereld verworven, waardoor wij in staat zijn onze relaties verzekeringsproducten aan te bieden met de beste verhouding tussen premie enerzijds en dekking en service anderzijds. Het succes van onze aanpak blijkt uit de organisaties die zaken met ons doen, waaronder Kluwer, Pirelli Cables and Systems, Valvoline, Etos, Elysium en Sportfondsen Nederland NV (200 vestigingen). Tevens is SEZ de drijvende kracht achter de regelmatig terugkerende verzekeringsaanbiedingen aan klanten van de grote postorderbedrijven (ECI, Readers Digest, Lecturama, IMP etc.) en van de groothandelsbedrijven Makro, Lukas Klamer en inkoopvereniging  Den Brink. Daarnaast hebben wij collectieve regelingen ontwikkeld voor de personeelsverenigingen van CBS, KPN en verschillende ministeries, waaronder Binnen- en Buitenlandse Zaken, Financiën en Justitie, Gemeente Zaanstad, Gemeente Den Haag en Belastingambtenaren. Ook worden de leden van branches aanbiedingen gedaan: NVO2 (Nederlands Vereniging van Opleiding Functionarissen), Juweliers, Food & Agrarische sector, schoonmaakbranche, drogistenbranche.

Verder is SEZ de stimulerende organisatie achter één van de grootste verzekeringsvergelijkingssites “www.geencentteveel.nl”.Daarnaast is SEZ  de initiatiefnemer van de site www.ziekteverzuimveiling.nl welk middel ten dienste staat van het bedrijfsleven op het gebied van ziekteverzuimverzekeringen.

Sterk met SEZ

Hoewel wij onze relaties doorgaans maatwerk leveren, ontwikkelt SEZ ook eigen producten in samenwerking met gerenommeerde verzekeraars. Daarbij streven wij naar een zo gunstig mogelijke verhouding tussen dekking en premie. In de scherpe premies  van de speciaal voor en door SEZ ontwikkelde verzekeringen is op voorhand een collectiviteitskorting verrekend. Dit onderstreept de goede relatie die wij met verschillende verzekeraars onderhouden. Voor alle duidelijkheid: SEZ is een zakelijk intermediair, géén traditionele verzekeringstussenpersoon. Via een vaste contactpersoon binnen uw organisatie staan wij echter te allen tijde als 'troubleshooter' voor u en uw medewerkers klaar. Kortom, met SEZ staat u sterker!

 

 

2005 door: www.sez-assurantien.nl
aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend